Lige nu…

“Dag Ni” fås nu også i en vaskeægte papirversion. Til dig der synes det er træls at læse på en skærm, eller bare gerne vil forholde dig til et fysisk objekt. Jeg er superstolt og håber nogen (måske du?) gider købe den på saxo.com

“Dag Ni” er ude som podcast! Ja, det er faktisk rigtigt, og i skrivende stund er alle afsnit i æteren. Så lyt her, eller smut over til iTunes, Stitcher eller Spotify. Smid rigtig gerne en anmeldelse eller stjerner hvor det er muligt. Du kan selvfølgelig stadig købe bogen som ebog på saxo.com.

Ellers er der skrevet teater til Quongafest. Titlen er “Grus”. Det er ude af mine hænder og givet videre til en god flok unge teatertosser, som forhåbentligt gør gode ting ved det 🙂

Næste romanmanus “Hamskifte” har allerede været ude omkring betalæsere to gange og lige nu knokler jeg for at få en fjerde/femte version færdig. Om den så også skal ud omkring betalæsere ved jeg ikke, jeg er ikke sikker på at jeg er tålmodig nok til det… 😉

“Læs den!” kører roligt derud af. Vi har været gang i tre år nu og der er en ny episode hver måned. Se og hør mere på www.læsden.dk