Lige nu…

“Tryk” er ude nu og kan bestilles på bod.dk! Jeg er virkeligt glad for denne bog. Det har været en lang og hård proces, men det har givet pote. Det er blevet en vild rejse i musik, nostalgi, overgreb og ikke mindst kærlighed. Køb den!

Kamp Cast er min nye podcast-kanal. Her kan du finde et ny afsnit af  “Tryk” fra d. 26/6 og selvfølgelig alle afsnit af “Dag Ni”. Kamp Cast kan findes på Apple Podcasts, Google Podcast, Stitcher og hvor andre gode podcast findes.

Et Uhyre løb sin vej. Efter tre måneder med hæsblæsende tempo og tre teaterproduktioner, er jeg blevet rigere på erfaring og oplevelser. Det har været en fryd.

“Dag Ni” fås i en vaskeægte papirversion. Til dig der synes det er træls at læse på en skærm, eller bare gerne vil have et fysisk objekt at forholde dig til. Jeg er superstolt og håber nogen (måske du?) gider købe den på bod.dk

“Læs den!” kører roligt derud af. Vi har været gang i tre år nu og der er en ny episode hver måned. Se og hør mere på www.læsden.dk