Dag Ni – Den lever stadig :)

Her er lige et par meget fine ord om Dag Ni fra Henning.

– Via “læsden” kom jeg til din madskamp.com og derfor til “Dag Ni”, som jeg nu har hørt i podcast-udgaven.
– Den er da genial! Og først og fremmest skal jeg da melde, at du er i besiddelse af en ret god fortæller/oplæser-stemme, sådan rent lydmæssigt set (hørt). Det helt rigtige sted mellem Thomas Winding og Johannes Møllehave (hæhæ).
– Væsentligere er det nok, at det er en rigtig god historie, der sådan set fortjener en udbredelse, idet problematikken netop ikke er specielt dansk, omend ret europæisk, uden at der behøver gå politik i lortet – ikke umiddelbart, ihvertfald ikke… (red.)
– Med dens eksistentialistiske “fuck-all”-attitude, minder den om både Camus’ “L’etranger/Den Fremmede”, såvel som Anders Bodelsens “De Lyse Nætters Tid”. Med sin nedtonede, men prominente, lyirisk-poetiske kadence, minder den – ihvertfald mig – om Saint-Exuperys “Blæsten, Sandet og Stjernerne”. Og med sin dagligdags helt-nede-på-jorden hyldest til livet, til tilværelsen, kommer jeg til at tænke på Dan Turells “Jeg Holder Af Hverdagen”, men i høj grad også Remarques “Kammerater”.
Det er sgudda respektabelt selskab!
– Man fornemmer dramaturgen i bagkanten, og ihvorvel den måske ikke er helt nem at omsætte (scenografisk) til en scene, så ligger den diaglog-baserede fremlæggelse egentlig op til det. Jeg kunne godt have nogle forslag til, hvordan man overkommer den hurdle, men det er ikke mit ærinde hér.
Hér vil blot sige: – skide godt skrevet, skide god historie, skide godt fortalt! 
🌟🌟🌟🌟🌟
ud af 5 mulige 🏁
Dag Ni kan stadig erhverves i bogform på bod.dk eller lyttes her på siden eller  i iTunes, Stitcher, Spotify eller hvorend ellers du finder gode podcast, på min nyopsatte kanal Kamp Cast.