Kamp Cast med TRYK

Så blev det dagen for relanceringen af min podcast-kanal under det nye navn, Kamp Cast.

Og fra i dag starter podcast-versionen af min nyeste udgivelse, “Tryk”, som du kan lytte med på de kommende 12 onsdage. Så hvis du mangler lidt lyd og en god historie til ørerne, er det nu du skal hoppe ombord. Hvis du allerede abonnerer på Dag Ni, vil du opdage at den på magisk vis skifter logo og navn. Men frygt ikke, hele “Dag Ni” ligger der stadig.

Kamp Cast kan findes hos stort set alle podcastudbydere og apps, bare søg på “Kamp Cast”, så skulle den dukke op. Og selvfølgelig bliver jeg glad hvis du giver den en god anmeldelse der hvor det kan lade sig gøre.

Og husk også at jeg bliver glad for hver en lytter jeg har, og endnu mere glad for hver bog jeg sælger (det er nu engang sådan at nogle af omkostningerne kan hentes hjem igen).