Søger Arbejde!!!

Der er kommet travlhed i den lille butik, men fra maj er jeg igen at hyre. Indtil der åbnes for landets museer igen (wink, wink).

Mine kompetencer er ret omfattende, skal jeg sige det selv: Tekstarbejde, dramaturgisk vejledning, idéudvikling, igangsættelse, research, audio og visuelt arbejde, vejledning, undervisning, praktisk arbejde, alt hvad der handler om børn og unge, teater, kunst, tegning, litteratur og lyd.

2019 Miljøbingo til United Change 2020
Dramatiker, researcher til Miljøbingo på Svalegangens United Change i samarbejde med Jesper Bonde Hansen. United Change en en teateroplevelse med forestillinger der tager udgangspunkt i FNs Verdensmål. Miljøbingo er et kokassebanko der sætter fokus på overforbrug.

2019 Super?
Dramatiker og producent på forestillingen “Super?”, der blev vist på Process Festival. Forestillingen handler om en ung kvindes kvaler med hvad samfundet forventer af hende og hvad hun forventer af sig selv.

2019 Tryk
Forfatter til bogen “Tryk”. Selvudgivet og podcast’et på Kamp Cast. Bogen er en ode til 90’ernes grunge og alternative, men tager også kønsroller og overgreb op på en anderledes måde.

2019 Et Uhyre
Dramatiker, producent og medstifter af den lille teater- og kunstgruppe Et Uhyre, der producerer monologer og andet godt, i et uhyre tempo. Fra koncept til forestilling er der kun fire uger! Emnerne inkluderer: Parkinsons, VM i Sauna og Klimakrise.

2018 Teater Tro
Dramatiker for forestillingen Grus opført af Teater Tro på årets Quongafest. Forestillingen er en samfundsdebat om at vælge og være.

2018 Teater Fluks
Vært i vandreforestillingen CTRL+ALT+Demens, hvor jeg førte og formidlede publikum fra domkirkens tårn til Kvindemuseet.
2018 SPOT+
Journalistfrivillig til SPOT-festival, hvor jeg dækkede musikbranchens del af festivalen, SPOT+.

2017 Dag Ni
Forfatter til bogen “Dag Ni”. Selvudgivet og podcast’et på Kamp Cast. Bogen behandler død og utroskab med humor og hjerte.

2012 – 2017 Efterskolen for Scenekunst
Teater-, tysk- og podcastlærer, TR og meget, meget mere på Efterskolen for Scenekunst i Malling. Dramaturgisk gerning på minimum tre teater- og performanceproduktioner om året. Udpluk:
Smil/Mig – 2017 – Kunstnerisk leder/instruktør på forestilling om kærlighed i den virtuelle og den virkelige verden.
Sult – 2015 – Dramaturg og medskaber af performanceforestilling med udgangspunkt i Kvium og Hamsun.
Unmensch – 2015 – Dramatiker/instruktør af mash-up af Brecht og Orwell om menneskelig fornedrelse og søgen efter det “ægte”.
O – Odyssé – Olsen – 2015 – Teaterkoncert med Allan Olsens musik og Homers Odyssé, sat i forhold til den aktuelle flygtningekrise.
Husk – 2016 – Kunstnerisk leder/instruktør på interaktiv performanceforestilling om hukommelse.
Derudover har jeg undervist i så forskellige fag som: Air-band, radioteater, skriveværksted, fortælleværksted, friluftsliv, idræt og meget mere. Ydermere har jeg været skolens in-house grafiker og lyddesigner.

2015 – Læs den!
Medvært og anmelder på litteraturpodcasten Læs den! En podcast der hver måned kaster sig over et litterært værk. Desuden er jeg teknisk redaktør på foretagenet. www.læsden.dk

2013 Teater Fluks – B13
Mytolog og dramatiker for Teater Fluks’ performanceinstallation B13.

2009 – 2012 Teaterhuset Filurens skole for teater og dans.
Underviser og facilitator for mange hold og projekter på Filurens teaterskole.
Udpluk:
Allehelgenesnat i Den Gamle By – 2011 – Projektleder for arrangementet der omfattede 30 børn og unge som aktører i Den Gamle By.
Eventmakers – 2011 – Facilitator for unges egne happenings og flash-mobs.
Når mørket sænker sig – 2010 – Dramatiker og projektmedarbejder på oplevelsesunivers i samarbejde med Børnekulturhus Århus.
Talebobler – 2009 – Et teaterlaboratorium der beskæftigede sig med tegneserier og fysisk teater. Et arbejdede der resulterede i nye måder at undervise i og forstå dramaturgi på.

2011 Børnekulissen Dramaturg på Børnekulissen. Kommunalt teatertilbud til før-skolebørn i Aarhus. Her arbejdede jeg med fortælling og formidling i børnehøjde, og visuelle præsentationer.

2011 14:48 Instruktør på forestillingerne ”O at være en høne” og ”Deconstructing Bob”. 14:48 var en 48 timers teaterproduktionsfestival arrangeret af Quonga og Frontløberne i Århus. Syv grupper, tilfældigt sammensat, producerede hver to forestillinger på 48 timer.

2009 – 2010 Midtjysk Efterskole. Teater- og kommunikationslærer m.m. på Midtjysk Efterskole. Koordinator, hovedinstruktør og manuskriptforfatter på teaterkoncerten ”The Punk” med 132 medvirkende og turnéforestillingen ”Klodernes Kamp”.

2008 – 2009 Vostrup Efterskole – skole for musik og teater. Teaterlærer på en af Danmarks førende teater og musik efterskoler.
Instruktør og producent på en teaterversion af Jean Jeunets “Delikatessen”.

2008 – 2010 nepotisma.dk Stifter af undergrundsforlaget nepotisma hvor jeg udgav tre bøger. ”Kunstnerisk Idékatalog” et katalog for idéforladte kunstnere. ”Formaldehyd for alle pengene!” en samling tegneseriestriber. ”Hud…” en digtsamling.

2006 – 2007 Momentum, teater uden ryglæn. PR-medarbejder på Teater Momentum (under ledelse af Jens Svane Boutrup). Projektleder for filmklubben: Den Røvsmalle Biograf. Dramaturg og meddramatiker på Wild West Vaireté.

2006 Odense Studenterradio. Medstifter, anmelder og kulturjournalist på kulturprogrammet Karrusel.

2006 DR Radio Drama
Praktik på Radio Drama som dramaturg mm. bl.a. på Line Knutzons “Måvens og Peder møder Måvens og Peder”, Tomas Lagermand Lundmes “Ronni Yoyo” og Jokum Rohdes “Karnevalsmordet”. Samarbejde med Jesper Bergman, Heino Byrgesen og Anders Lundorph.

2004 Komische Oper Berlin
Praktik i dramaturgiatet og presseafdelingen på Komische Oper Berlin.

Sprog
Tysk – Flydende (mdt. & skr.)
Engelsk – Flydende (mdt. & skr.)

Dertil sprognørderi med interesse for Gælisk Irsk, Spansk, Svensk og Russisk.

Uddannelse
2010 Akademiuddannelse i projektstyring, ved Erhvervsakademi Århus.
2007 Cand. Mag. i Dramaturgi ved Århus Universitet.
2007 Enkeltfag i Film og Kulturelle Iværksættere
2006 Suppleringsuddannelsen Litteratur og formidling ved SDU i Odense.
2004 Voksenpædagogisk Grunduddannelse (Kursus).
2001 Enkeltfag på Kunsthistorie ved Aarhus Universitet.
2000 Sproglig Studentereksamen, Grindsted Gymnasium & HF.

IT-erfaring mm.
Diverse tekstbehandlings- og redigeringsprogrammer (Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop, LogicPro) Word Press og grundlæggende PC-færdigheder med hang til genvejstaster og analog layout.

Kørekort: Kategori B.

© Mads Kamp.